Day 12:: I'm gonna miss home ):

By saya_iza - February 05, 2011

Today my last day blogging at home. Sok dah nak balik Melaka. Xtau la sok aku drive sorang2 or member aku ikut skali. Xkisah pon la, klu sorang2 pon aku dah bese. Sedey plak ase nak tinggalkan umah. Tinggalkan mak, abah, mesin basuh, katil, etc. Mesti aku homesick nanti. Huuuuuuuuuuuuuu. Tapi xpe, Mr.BF ade nak teman aku. Ok la kan. I miss him damn much! Xsaba nak jumpa dia sok. Dating!!! Hahah. Gilo aku ni. :D Tapi lagi berat aku nak tinggalkan umah. Gonna miss my home sweet home. ): Okla, xtau dah nak citer pe. Just tadi, mak aku watkan kek buah untuk aku bawak gi Melaka. Then jap gi nak lalui saat2 last dengan mak sebelum gi Melaka coz jap gi nak layan citer BINTANG DAN KEJORA kat YOUTUBE sambil makan fries. Yea! Da~

  • Share:

You Might Also Like

0 comments