Day 15: Bila INTERNET dah ada balik~

By saya_iza - February 09, 2011

Sronoknye!!! Dah leh on9 balik. On9 dalam bilik lagi! Hahhahha! Sebelum ni kene on9 kat ruang tamu. Tapi lepas ni xdah lagi. Memang lepas ni xleh nak lepas la internet. Dok terperap dalam bilik je la ni. Huhuh. Ni pon xsempat ape aku dh on9. Seb bek ade keinsafan diri nak masuk baju dalam washing machine tadi and sempat gak gi menyidai. Sempat jugak aku lipat baju sket2. Ok la tu kan. :P

Jap gi kul 6 aku nak gi berjogging plak. Semalam aku gi sorng2 tapi rini ngan Mr.BF la plak. (: Dia tetiba nk plak join aku gi jog. Agaknye riso kot aku gi sorng2. Hehehhe. Riso ke? :P Tadi aku study ngan dia Alhamdulillah, habis gak aku study tadi. Tinggal nak hafal and wat revision sket2. Hopefully jumaat ni  leh jawab la test MicrC dengan jayanye. Huhuhu. Ok la. Nak surfing. Hahaha. DA~

  • Share:

You Might Also Like

0 comments