Day 16:: Hmm

By saya_iza - February 18, 2011

Otak aku still xbetul lagi. Belum ade input nak bercerita kat blog even dah banyak ari aku xupdate. So la busy dengan test yang abru je ditunda Isnin depan. Ces! Bersusah payah aku menahan mengantuk gara-gara xhabis study lagi. Seb bek lecturer tu ntah nape ati dia baek plak ngan kitorang. Dia tunda test tapi kurangkan chapter yang masuk dalam test. Ade udang di sebaling meggi ke? Huhuh. Itu yang kite xtau. Whatever pon. 2 minggu ni mmg sangatla busy. Nak dijadikan kesah. Miggu depan aku ade 3 bijik test yang nak kene amik. Sekian~

  • Share:

You Might Also Like

0 comments