Day 9:: Boring~

By saya_iza - February 02, 2011

Huuu. Sedey je rase, anak buah aku baru je balik. Pasni dia nak balik hostel dah. Aku plak nak balik UTeM dah. Huuu. Pasni xde dah gelak2 ngan dia. I'm gonna miss her. Tadi sebelum dia balik sempat gak aku berkomplot ngan dia nak kenekan anak buah aku yang Ira tu. Aku ajak dia tutup lampu toilet time Ira tengah mandi. Punyela dia menjerit sebab gelap. Hahahhaha! Bantai gelak kitorng time dia jerit tuh. Pastu anak buah aku yang si Mieza ni sebuk nak kenekan dia lagi guna telekung plak. Konon2 nak jadi hantu. Hahahah! Siap paki bedak kat muka bagai. Pakai telekung lagi. Tapi..................... Malangnye, Ira xterkejut langsung. Muka kuar toilet ketat giler. Huhuhuhu. Mara la tu. Xbercakap langsung plak tu. Hahaha. Ala Ira, bila lagi kitorang nak kenekan ko? Lepas ni masing2 dah gi sambung blaja. Lepas ni dah susah nk jumpa. Melainkan ade cuti je. Tu pon klu kebetulan same cuti. Klu xsame? Huu. Sedey plak rasa. Ble sume dah xde rase sunyi plak umah ni. Klu sume ade. Gelak xingat dunia. Ni la kekurangannye jadi anak bongsu and dapt plak umo ngan adik beradik lain jauh. Klu nak tau, dalam adik beradik aku, cuma aku je xkawen lagi. And bile aku balik cuti, klu dorng2 ni xde, aku sorng2 je la. Paling2 pon, aku layan borak ngan mak aku. Nasibla mak aku jenis yang kuat borak. Macam2 HOT story dia citer kat aku. And dia je la kawan aku klu anak2 buah aku xde. THANKS MAK, I LOVE YOU! Also to IRA, sorry la pasal ttup lampu tadi. Kitorang gurau je. Chill la babe. To MIEZA, selamat kembali ke sekolah. Next time cuti, kite lepak same2 lagi ok? I LOVE YOU GIRLS~

Love this moment~

  • Share:

You Might Also Like

0 comments