Day 41:: LATIHAN INDUSTRI

By saya_iza - April 22, 2011

Assalamualaikum readers.
Hm, really2 long time dh xmeluahkan perasaan kat sini. Tengok tajuk macam dak masuk alam LI tp belum lg actually. Aku xdapat tempat lg. Apela nasib, xde rezeki lg. Dah berpuluh2 company aku anta resume. Respond pon idak. Huhuhu. Xyahkn aku je anta, kakak aku, abg aku, kawan kakak aku, kawan abg aku, even my father and mother also involve nk tolong dapatkan tempat untuk aku. Next week final dah start. Aku call ICMIC plak kte resume aku otw process tu pon xcnfrm dapat. Dapat tmpat tp bkn kt KL plak. Juah nau kat gi samapi ke Penang nu sana. Mmg xdapek ler. Huuuuu. Cnfirm2 mak aku xbg. Bru bercadang2 nk mintak Melaka pon mak aku dh bising. Belum mintak lagi. Cmne tuh? Huuu. Abg aku plak sebok soh tnye En. Halim surat AEROD dah smpai ke blom. Anta pkai ape pon xtau cmne aku nk g tanye. Hadoyai. Tu pon xcnfirm lg dapat ke x. Dia reply je. Huuuu. Naik jenuh dah nk mencari. Aku tawakal je la. Nnti petang aku nk settelkan sume ni. Ikutkan mmg aku nk jgk tunggu ICMIC tuh, ade kwn kat sne yg agak kamceng jgk la dengan aku. Tapi, huuu ntahla. Klu x mmg jawabnye, mne2 aje la. Ok la. Nak bebel ni je pon. Nk g sambung study. Tapi sebelum tuh, Nak soh enjoy lagu. Dah jadi routine plak, ari2 dgr lagu ni. Hehehe. Enjoy!


P/s: nak dengar lagu ni, gi pause dulu lagu yg memekak kat blog aku ni. Hii. :D

  • Share:

You Might Also Like

0 comments