Day 44:: I'm coming home.

By saya_iza - May 06, 2011

Assalamualaikum and a very good morning to all my readers. Hahahah. Bajet cam ramai je nk baca entry ko iza.
Okla, actually i already at home. Saje je wat tajuk cam tuh. Alhamdulillah, arrived safely at home. Even quite sleepy time drive ritu. Huhuhu. I've already controlled my self la supaya xtido kan. Hahah. 
So, lets talk about my holiday (even though tau xde org nk amik kesah pon ko cuti ke tak iza. hahah). Starting on 4th of May ritu. Actually nk balik 5th May sbb kesiankan my roommate nnti sensorng plak. Then suddenly ade plak org yang mmg nk stay kat rumah sewa kitorng tuh. So i decided to balik kampung early la. Hehehe. Ada chance kan, memang rindu giler nak melepak cmni kat umah. Hahah. So on the 4th May, before balik KL i went to the faculty 1st to get my surat penempatan LI. Dah settle sume then balik dengan tenangnye. Semalam so busy membasuh baju yg dibawa balik dr Melaka dengan sngt hebatnye. Hahah. banyak kot. Xnyempat dah nk membasuh kat sana. Lagipun skang dah xmcam dulu, i have to use bus, skang dah blh drive sendiri so ske ati aku la nk bawak blik bju sebakul pon. Hahahah. Alhamdulillah skang diberi kemudahan. (:
So today, I'm going to Cyberjaya after zohor with my parents. Nak gi ushar tempat LI aku, kang menggagau lak nk gi cari nnti. Dah tau kan senang. hehehe.Dahla 1st day kene masuk 830. Huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu. Awalnye kene bangun. Lepas subuh mmg xleh dah nk tido2 ni. Huhuhu. 
Xpela, as long as I already got my practical company. It's really a good company, i have chance to get project for my FYP. ofcoursela kena under En. Zul yang sngat baik. Yeah! So, later i will upload pic for today journey. :P
Bye all, assalamualaikum.

  • Share:

You Might Also Like

0 comments