Day 101: Outing with family!

By saya_iza - March 05, 2012

Assalamualaikum.
Hye readers, smlam my parents datang. Abg iza pn ikut skali. Seronok tol jln ramai2. Heeee. Nothing much to share. Just nk share pic masa naik Menara Taming Sari for the first time. Dok Melaka dh dekat 4 tahun. Jejak kaki kt Menara Taming Sari ni pn xpenah. Hahahh. Kesian.





Iza dh macam addicted dgn pic2 yg mcm ni. Org kata LOMO. Cam best plak. Iza amik pic guna hp je pn. Tapi quality dia not bad. Heeeee. Tgk pic ni plak. Pic iza amik masa kuar ngn rumate iza tadi pg. :P




Sbb iza pakai android. So iza blh la cr application camera yg cmni. Smart jugak la. Xpayah dah sush nk edit pkai Photoshop or pkai Photoscape ke or ape2 ke. Tapi kn, sony ade camera yg leh wat cmni.

Camera ni lebih kurang mcam DSLR tapi jenis yg nipis n xberat sangat. Klu dh mcm DSLR tu cnfirm2 la gambar pn cantik. Boleh tukar2 lens klu byk duit. Hahaha. Tapi memang cool camera ni. Sebab kita boleh edit pic terus dr camera ni. Huuu. Menepati citarasa iza tol. Dah la Sony plak tuh. Huuuu. Boleh masuk wishlist ni. :)

Heeee. Tu je la nk share sebenarnye. Try la tgk vid ni. Iza suka sgt2. Heeeee.



Bye. Assalamualaikum.

  • Share:

You Might Also Like

0 comments