Day 116: FYP and final destination.

By saya_iza - May 25, 2012

Assalamualaikum.

Alhamdulillah, Inotek dah selesai. Test Multimedia baru selesai tadi. Walaupun xdapat jawab. I have try my best. Huuuuuuuuuuuuuuuuu. T-T. Tinggal FYP2 ngan test Digital IC Design je lg. Then dah final. Huuuuuuu. Cuak plak ase. Dapat ke x ntah nk maintain 3.5 lg. Huuuuu. 

Apply keje dah banyak, tp xde yang dapat lagi. Trainning je ade paggil interview. 4 Jun. So knela balik umah tercinta kat PJ nun di sana. Mak dah xsabar2 dah nak tunggu anak dia ni balik. Hahaha. Xsaba2 jugak nak balik sebenarnye. Nak jumpa mak, abah, shiqo. Heeeeee. 

Cuak2. Lepas ni dah nak kene kerja. Kawan iza ade yang dah dapat keje. Bestnye dia dah dapat. Iza bila lagi? huuuu. Xtau la yang tu. Ade rezeki ade la. Klu xde pon iza akan usaha kan jugak. Masa tu dah xkisahla dapat keje ape yang penting Halal. 

Itu je la so far nak citer. Xde citer menarik pon. Ade masa nnti iza upload gambar Inotek. :)

P/s: Iza rindu rumah. Iza rindu orng yang syg iza.

  • Share:

You Might Also Like

1 comments

  1. iza..iza dah tukar no phone ke..?nape xaprove fb abg..?

    ReplyDelete