Day 120: Finish!!

By saya_iza - June 26, 2012

Assalamulaikum.

Hi readers and stalkers. Huuu. Iza skang kat umah and sedang bersenang-lenang. Ops! No way! Ade interview kot sok. Xde maknenye bersenang-lenang. But still have time nak update this ugly blog. Huuu. Ok. Sangat takut. Tadi study pasal oscilloscope sket2 since company tu jual osci. Huuuu. Blaja calibration je tadi. Xtau la nak balajar ape. Huwaaaa!!!

Ok, xpe. Kita chill dlu. Iza dah habis belajar! Yea! Alhamdulillah. Iza dh bebas! Hehehe. Xde bebas sangatlah. Xpayah nak perasan. Huuu. So iza dh tamatkan pengajian pada 23 June aritu. Iza balik Selangor ritu 25 June. Delay sbb mak nak dtg amik isnin. Dia ckp senang. Huuu. Xpe iza tunggu dengan sabar walaupun ati bergelora nak keluar dari umah tu. Yes, rumah tu. Which people yang so-called-friend tu lives. Why so-called-friend? Sebab iza xpenah ade "friend" yg treat iza macam stranger. Seriously. Never ever. This is my first time. Yang paling xleh blahnye at certain time they called us friend but at the same time dia layan kita mcm stranger. Huh??? Weird kn? Memang pon. That people adalah manusia paling pelik penah iza jumpa. Dengki xtentu pasal. Then xpuas ati xtentu pasal. The most important part ialah that people act macam kita ade wat salah besar kat dia but the truth kita xtau ape2 pon. Hah??? Weird. Ade jugak tu yang kejap dia baik then suddenly sombong lak ngn kita. Heh?? Bila part nk borrowing mulut sket punya manis. After borrow terima kasih pon xde. Blah camtu je. Wah! Hebat. Untungla sume kaya2 boleh berlagak2 camtu. Iza ni anak org sush je. Xleh nak berlagak. Iza diajar untuk rendah diri sbb tau dtg dari family yg sush. Xpela. Bersyukur sbb kenal ngn anak org berada. Macam2 perangai kuar bila nak akhir2. Dulu dah penah jadi. Kononnye nak berbaik. Tapi iza mmg dh agak. That people mmg xleh nak ubah. Because of one small thing, terus the history tu dtg balik berulang. Yang paling ntah ape2nye, orang luar masuk campur lak tu. Orang luar klu ade kaitan gak xpela. Yang the best partnye siap msg2. Xtahan tol. Klakar pon ade. Cakap beriya xserupa bikin. Last2 senyap sbb dah kene sound ngan taiko. Hahaha, iza gelak guling2 je baca msg tu. Orang macam tu yang nk di banggakan sgt?? 2-2 sme je 2x5=10. Xyah nk bangga sangatla. Hahaha. Memang memories tol la. That people mmg pandai lukis memories utk iza buat kali terakhir. Memories paling buruk yang that people penah lukis. Hahaha. Btw, thanksla. All of them taught me to trust no one. Seriously. Yang kita anggap blh percaya sbnrnye lg teruk dr tuh. Fuh!! At last, bye2 so-called-friend. Iza doakan that people blh la unite sampai dipanggil kubur nnti. Me? I'm not part of that people. I don't need them. Sebab iza ade org len yg terima iza seadanye and layan iza bkn as stranger. :)



Wow! Panjang lebar punye citer. The moral of the story, beware of people around you. They maybe a faker. Hahaha. Okla. Iza nk study sket. Mr. BF dah kasi tips banyak punye for my interview sok. Doakan iza berjaya. Insyaallah. Amin!! Okla sbelum iza ngntuk iza chow dulu.
Assalamualaikum. :D


  • Share:

You Might Also Like

0 comments