Day 142: Throw the past in the longkang

By saya_iza - January 13, 2013

Assalamulaikum.

Hi there, long time no see. Nape la tajuk cam hampeh je kan. Iza saje je buat tajuk camtu. Actually iza agak sedeyla hari ni. Tapi tak ape, kita boleh buang kesedihan dan gantikan dengan kegembiraan. Huuuu. Padahal tak buat ape-ape yang happy pun hari ni. Kejenye mengadap lappy 24 hour.

Try to be a better person, bak kata bos iza kat office. Huuu. Iza dah try, anda bagaimana? Heeee. Sebab tu ke orang cakap iza dah berubah? Yes, i have change. Iza cuba nak tinggalkan takuk yang lama and pindah ke takuk yang baru. Ape iza cakap ni????? Senang citer camni la, i try to be a better person. That's it. Umur pun dah meningkatkan, this year i'm 24! But not yet. belum lagi sampai birthday iza. Haha. Boleh tak macam tu. Huuuuu. Ske ati la!

Ok2, straight to the point. Camni la, iza sebenarnye tak nak bersedey dah. Iza dah penat nak bersedey, so kita enjoy!

Iza tak tau la ape iza taip sebenarnye. Iza main taip je ni. Sebab iza sendiri pun tak ade idea nak tulis ape. Rasa nak mengarut je hari ni. Iza dalam keadaan confius sebenarnye. Tak tahu nak pilih yang mana satu yang betul. Kalau pilih takut salah pulak. Jadi iza nak biarkan tergangtung je. Nanti la iza pikir. Nanti stress plak pikir pasal ni. Huwaaaa.

Ok la, dah tak tau nak mengarut ape. K. Bye.


Assalamulaikum.

  • Share:

You Might Also Like

0 comments