Day 147: On the way 24

By saya_iza - February 27, 2013

Assalamualaikum!

Iza masih 23 tapi dalam beberapa jam lagi iza akan jadi 24. Wahhhh!! Cepatnye masa berlalu. 24, next year 25. Huuuu. Kawan-kawan dah ramai yang kawin. Diri sendiri belum lagi. Huuu. Tak apa time will come. Just doa and wait. Heeee. Plus iza belum ada komitmen lagi untuk semua tu. Masih banyak benda yang belum selesai.

Bulan ni ase macam orang susah je. Banyak pulak guna duit. Ni gara-gara tak leh nak claim la ni. Plus, banyak pulak tempat nak kena pergi. Haish! Bulan depan memang claim kaw-kaw punye. Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Esok last day one of my gossip friend kat office. Lepas ni tak ada la nak gossip-gossip lagi. Tak ada dah tempat iza nak citer masalah keje lagi. Huuuuuu. Tak ada dah counselor. Huuuwwwa. Sedey lak ase. Dah la last day time birthday iza lak tu. 

Esok iza akan jadi 24 tahun. Banyak benda yang iza dah lalui. Apa harapan iza tahun ni? Hmmmmmm. Iza harap iza ade peluang yang lebih cerah dalam ape jua yang iza lalui, insyaAllah!!

Ok la. Tu je nak membebel untuk malam ni. Nite everyone.

Assalamualaikum

  • Share:

You Might Also Like

0 comments