Day 182: Sisters Crispy Popiah

By Izaramli - October 03, 2014

Assalamualaikum!

Hello readers. Wah! Dalam katanya nak update daily tak dapat juga nak achieved. Aduhai! Iza sibuk sangat dengan business Iza. Ok. Takpe. I will try my best untuk update benda-benda yang best nak share.

So tonight I would like to introduce you Sisters Crispy Popiah.


Haaaa! Penah dengar tak? Penah makan tak? Tak pernah? Biar betul? Ok takpe. Tak pernah pun takpe. Meh Iza nak citer sket. Recently popiah dorang ni jadi my fav popiah so far. Sebab? Sebab popiah ni memang awesome! Dah la tak ada taugeh and memang crispy macam nama dia. So bukan crispy hanya pada nama ok? Seriously sedap. Menepati citarasa Iza. 


Harga dia bagi Iza ok la. Affordable. Dua roll macam kat atas ni cuma RM 6.00. Tapi klu korang beli satu RM 3.20. Besenya Iza tak akan beli dua roll je. Iza biasa beli empat. Mak and abah Iza pun suka ngan popiah dorang ni.


Nampak tak ke-crispy-an popiah? Ok. Iza edit gambar ni supaya nampak terliur. Saje saiko para pembaca. Hahaha. But don't worry, korang tak nyesal beli punya la.

Iza ada google pasal dorang ni and actually dorang rupanya bukanla jual popiah je. Dia ada restorang sendiri sebenarnya, Sisters Kitchen. Korang boleh visit below link:


Lepas ni Iza nak try la makan kat restoran dorang. Nampak macam sedap je makanan yang dorang serve. Untuk yang tak penah try popiah dorang orang teringin nak makan kat restorang dorang, nah boleh pergi kat tempat-tempat ni:


Visit jangan tak vist. Weeee!!
Itu saje untuk malam ni. Harap-harap korang tak tetiba lapar lak. :P

Nite!

Assalamualaikum!

P/S:
Visit my instagram @thooai for affordable curve shawls and maxi shawls.:)

  • Share:

You Might Also Like

0 comments