Day 186: Collection Cosmetic Malaysia

By Izaramli - October 17, 2014

Assalamualaikum!

Hello readers! Kali ni nak cerita pasal make-up yang super attractive, COLLECTION Cosmetic. Collection Cosmetic ni ialah make-up dari UK and boleh dikatakan baru la jugak masuk pasaran Malaysia. Apa yang bestnye Collection Cosmetic ni warna-warna dia memang colorful and attractive. Korang boleh tengok sendiri dekat website dorang:


By the way, sekarang ni Collection Cosmetic Malaysia ada buat contest Nelydia's SOS. Cantik giler Nelydia!


So nak masuk contest ni senang je, korang cuma perlu makeup ikut tema yang dorang tetapkan dengan make-up apa yang korang perlu guna. Then korang upload pic korang yang dah ber-make-up tu dekat FB or Instagram. Prizes dia cool weh!

 

Cepat-cepat hantar korang punya pic. Skarang dah minggu yang last. Tema untuk minggu ni Rocker Chic.


Oh! Lagi satu! Kalau korang nak tau, Collection Cosmetic Malaysia jugak ada bagi voucher 15% discount! Make sure korang print voucher tu tau kalau nak dapat discount. Voucher tu valid sampai 23 Nov 2014. Still sempat kalau nak pergi redeem. :P


Untuk dapatkan voucher ni, korang boleh pergi kat link bawah ni:


Collection Cosmetic dekat Malaysia korang boleh dapatkan dekat selected Watson and butik Fblock and kalau korang nak tau banyak lagi macam pasal Collection Cosmetic Malaysia ni, diaorang punya roadshow ke, tips ke korang boleh visit FB and instagram Collection Cosmetic Malaysia:


Hope you guys enjoy!

Thank you for dropping by.

Assalamualaikum!

  • Share:

You Might Also Like

0 comments