Day 187: Free Gift for All!!

By Izaramli - October 23, 2014

Assalamualaikum!

Hello readers! 

Sape kat sini suka free gift?? Tipu la kalau korang tak suka kan? For me tak kisahla free gift ke, sample ke, voucher ke. Iza memang suka. Macam voucher H&M yang Iza dalam entry sebelum ni (Day 183: Buang baju lama dekat H&M atau pun Day 186: Collection Cosmetic Malaysia). Sumpah memang Iza suka. Hahah. Kalau pergi Etude House lagi la. Beli barang confirm dapat sample. Berlambak plak tu dorang bagi.

Nak dijadikan cerita, one of my friend ni nama dia Aini kenalkan Iza dengan satu website yang share macam-macam free gift, sample, voucher, etc, etc, etc.


Actually dia bukan je share pasal free gift ni. Website ni jugak share apa-apa promotion yang on-going skarang ni. Updated tau waebsite ni. Ada je benda baru yang dorang ni akan share.

Kalau macam sample or free gift tu dorang ni akan sedikan link untuk korang pergi isi form dia. Bagus kan? Kadang-kadang kita tak tau pun ada promotion itu ini. Tapi kat website semua dia share. So memang senang.


Ni contoh link yang dia bagi untuk sample CC cream dari Freshel.

Sorry la, website dorang ni tak xleh nak screen capture. Apa-apa pun korang boleh visit website dorang ni ok?

malaysiafreebies

Iza de try yang ni jugak:


Macam menarik je kan? Hahah. Actually macam-macam Iza dah apply. Kalau ada yang dapat nanti Iza update kat sini.

So good luck!

Assalamualaikum.

  • Share:

You Might Also Like

0 comments