Day 192: Simple Fight The Spots! Contest

By Izaramli - November 06, 2014

Assalamualaikum!

Ha. Siapa nak menang GoPro kat sini? Giler tak nak? Iza pun nak ok? 
Untuk makluman korang, Simple Skincare ada buat contest "Fight The Spots!". Korang dah join belum?

Gambar dari FB Simple Skincare
Contest ni start 3 Nov hari tu. Sorry la Iza baru nak share hari ni. Challenge untuk first week dah lepas dah. But don't worry, yang terlepas still can join until 28 Nov ni. 

Macam mana nak join? Senang je, pergi dekat FB Simple Skincare dekat bawah ni:


Gambar dari FB Simple Skincare
 Pada yang terlepas minggu pertama, tunggu minggu depan ok?

Tak pernah dengar tetang Simple? 
Actually, Simple ni adalah salah satu skincare product yang sesuai untuk kulit sensitif. Asasnya produk Simple ni ialah sabun yang tak ada bau dan warna sebab dari kajian pengasasnya, Albion Toiletries, sabun yang berbau boleh sebabkan skin irritation pada kulit sensitif. Jadi wujud la product Simple ni. 

So sape-sape yang nak cuba product ni korang boleh dapatkan dekat Farmasi macam Watsons atau Guardian ataupun korang boleh jugak beli online dari website dorang:


Dengan setiap pembelian serendah RM30 boleh dapat free shipping.

Have fun and good luck!

  • Share:

You Might Also Like

0 comments