Day 194: B.liv Skin Care Samples

By Izaramli - November 26, 2014

Assalamualaikum!

Hello semua. Ok, Iza break the rules again. Lama tak menaip blog. Ok, kali ni memang busy. Tak dan nak menghadap laptop plus nak buat macam-macam.

So, hari ni Iza nak share samples yang Iza dapat dari b.liv. B.liv ni ialah skin care dari rangkaian Cellnique. Lama dah Cellnique ni kat Malaysia, since 1997 lagi. 2005 baru b.liv ni diperkenalkan. So memandangkan dorang nak celebrate tahun ke-5 b.liv, dorang ni ada buat competition and giving samples. Masa tu la Iza dok bertungkus lumus isi form sebab nak dapat sample and yeah finally dapat gak.



Ada few things yang b.liv bagi untuk cuba.

DRENCH ME



Katanya dekat botol kecik molek ni, benda ni ialah cleanser. Cleanser ni untuk cleansing and moisturizing. Macam best je bunyi.

OFF WITH THOSE HEADS



Yang ni pulak produk b.liv yang famous tu. Nak buang blackhead and whitehead. Mesti cuba ni.

Last but not least,

ABSOLUTE MATTE



b.liv bagi sekali dengan mask. Iza memang suka mask-mask ni, tak sabar nk guna.


So ni je la samples yang bliv bagi. Nanti Iza akan review samples ni ok? Sorry la, tak dapat nk share link dapatkan samples ni sebab dah close. 

Ok la.
Thanks for reading.

Good luck and have fun!

  • Share:

You Might Also Like

0 comments