Day 208: Selamat Hari Raya 2015 - OOTD Raya Kedua

By Izaramli - July 19, 2015

Assalamualaikum.

Hello readers. Semalam Iza balik kampung so tak update OOTD raya kedua semalam. So hari ni Iza share apa apa yang Iza pakai untuk raya kedua pulak.


Iza mix and match je tahun ni. 

1. Jubah - Jubahsouq
Boleh beli dekat kedai dia dekat Shah Alam Seksyen 7 sana or dekat Bangi or dekat menara MARA.
2. Instant Shawl - AnggunZara
Yang ni Iza memang beli dekat kedai dia dekat Seksyen 7 jugak. Best pakai instat shawl ni. Terbentuk je bila pakai. Cepat and senang.
3. Kasut - ZALORA
Iza beli on9 je. Kebetulan Iza dapat voucher RM50 dari LINE pastu Zalora plak ada buat discount 20% time tu. Murah giler Iza dapat. Heheh.
4. Bag - H&M
Beli dah lama jugak and Iza memang suka sangat beg ni,




Hehehe. Muka yang sangat ntah pape. Abaikan je. Tengok OOTDnye je ok? Hahaha.

Ni je la baju raya Iza. Insyaallah tahun depan kita share yang sedondon pulak. Gitu. :D

Kalau korang nak tengok raya pertama punya OOTD boleh pergi link bawah ni:

Day 207: Selamat Hari Raya 2015 - OOTD Raya Pertama

Thanks for stopping by and have fun.

Assalamualaikum!

  • Share:

You Might Also Like

0 comments