Day 255: Global Unveiling Party HermoXBenefit

By Izaramli - February 04, 2018

Assalamualaikum!

Hello readers! Ingat tak Iza penah post pasal Blind Testing Event hari tu? (Boleh baca kat sini: Blind Testing Hermo Event #HermoBigBangSurpriseMY) So yesterday was the Global Unveiling Party for the mystery mascara and the mascara is from Benefit guys! The Badgal Bang Mascara. OMG! No wonder la mascara dia best.


Nanti Iza akan cerita details pasal mascara ni. This post Iza nak share what happened during the event. To be honest this is my first to join this kind of event. Dia punya feel “owhh, this is how the blogger feel”. Haha. Lucky me sebab Hermo pilih Iza untuk join event ni. Thanks Hermo and Benefit for having me!! Please invite me again for future event. Hahah.



Sampai-sampai je kena register dulu. Tu biasala dia nak tengok attendance. Lepas tu dia bagi cermin mata cute yang ada lashes pastu ada lampu-lampu gitu and dapat glow stick. Then dorang suruh bergambar pulak untuk buat entrance pass.










Pergi event ni tak sah kalau tak dapat kawan baru. Haruslah cari kawan baru and yes jumpa pulak kawan yang happening so takde la rasa akward kat event macam ni. 







Beginning of the event emcee dia explain pasal survey of mascara, apa yang semua orang nak dengan mascara and survey tentang mascara yang dorang bagi test tu. Ramai yang satisfied dengan mascara tu including me! I love it so much!





Then ada dance performance yang glam giler sebab penuh dengan lampu-lampu. Nama pun tema dia spaceship memang lip lap je semua. Ada demo jugak macam mana nak apply mascara the right way.







Makanan yang dorang served pun cantik-cantik and yang pastinya semua halal, so takdela ragu-ragu nak makan. Sambil makan sambil mingle around, jumpa pulak dengan blogger famous Sabby Prue. Teruja kejap. She so cute and dia tengah pregnant pun gigih datang event. Banyak pulak tu event dia attend. I want to be like her too. One day InsyaAllah!










Then masa tengah berborak-borak tetiba Hermo team announce pemenang Instagram yang post review pasal mascara tu. Tak sangka pulak Iza dapat. Thanks again Hermo and Benefit! Dapat mini size mascara pulak tu. Hehehe.


Masa nak balik pulak dorang bagi doorgift yang super duper cute! Dapat beg comel ada lampu yang memang anak Iza je buat main and  dapat full size Badgal Bang Mascara. Yeay!


So tu je la lebih kurang perjalanan event semalam. Hopefully dapat join event lain pulak lepas ni. Next post baru Iza update pasal mascara ok?

Thanks for reading. Till we meet again!

Assalamualaikum.

***

(Disclaimer: This event was sponspored by Benefit Malaysia and Hermo Malaysia.)

  • Share:

You Might Also Like

2 comments

  1. Already subscribed!
    Waaahhh...
    We had so much fun, kan?
    See u soon iza darling
    On 24th ni tau?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeay! Dah subsribed u punya jugak! Yup! So much fun. See u soooonnnnnn

      Delete