Day 270: Coco Game Center

By Izaramli - May 18, 2018

Assalamualaikum!

Hello readers! Salam Ramadhan to all Muslims out there and happy fasting. First of all, it’s been a while that I didn’t mix my language in my blog. Rasa macam bukan diri sendiri to be honest. I’ve tried for better me tapi I don’t think people can feel my expression. So I decided to mix my language again. That’s just me.



So hari ni Iza just nak share dengan korang apa je yang ada dekat Coco Game Center yang Iza pergi hari tu. Owh, by the way Coco Game Center tu dah habis dah tau. Sebab dorang open haritu sampai 13 May je.
 


Memula Iza ingatkan main game apa la kat sana rupanya dorang buat macam arcade disamping nak promote product dorang. Very nice marketing! Super enjoy masa pergi tu. Walaupun takdela banyak sangat game yang boleh main tapi ok la plus ada banyak spot untuk ambil gambar (instafamous mesti suka ni). Tiap kali menang main game dapat sample. Ok la kan? Mainla banyak kali pun cumanya masa RSVP haritu dorang dah siap-siap limitkan masa 1 jam je sorang. So bergambar, test and main la sepuasnya.




My always partner in crime. Haha
Iza tak banyak sangat ambil gambar product dorang sebab leka main. Haha. Tapi Iza share dengan korang sample yang Iza dapat ni je la ya.

Cool giler buat macam ni. So we know what they promote. Owh. that perfume and serum tu their new product.


Thanks for reading. Till we meet again.

Assalamualaikum.

* * *

(Disclaimer: This event was organized by Chanel Malaysia)

  • Share:

You Might Also Like

2 comments

  1. I ade rsvp jugak utk Chanel game ni tapi tak gi :(
    hohoho...

    ReplyDelete