Barang Apa tu? | Segar Setiap Hari Dengan Stay Fresh Body Sparkling Mist Kolaborasi Althea x Titi Kamal

By Izaramli - January 17, 2019

Assalamualaikum.

Hello readers! Hari ni Iza nak share dengan korang body mist terbaru kolaborasi pertama Althea dengan selebriti iaitu Titi Kamal, Stay Fresh Body Sparkling Mist. Haa. Korang kenal tak Titi Kamal tu siapa? Titi Kamal ni adalah penyanyi dan pelakon di Indonesia and dia pernah berlakon dalam cerita Ada Apa Dengan Cinta jugak tau.


Dapat je body mist terus Iza excited nak hidu bau dia. Titi Kamal yang cantik tu mesti ada citarasa bau yang wangi dan best. Memang betul la tu. Body mist ni bau best giler. Wangi and soft je. I trust you Titi Kamal!


Body mist ni mengandungi bau buah-buahan dan bau bunga. Bila korang spray body mist ni korang akan dapat bau gabungan sweet orange, fresh peach dan elegant rose. Sweet sangat bau dia. Bau sweet ni buat Iza rasa fresh je lepas spray. Kalau spray masa lepas mandi lagi best.



Ni adalah key ingredients dalam Stay Fresh Body Sparkling Mist ni:

Damask rose water - Membuatkan kulit sentiasa terhidrat dan berikan bau wangian yang lembut

Orange Flower extract - Memberikan lebih kesegaran
 
Elder flower extract - Menyejuk dan melegakan kulit disamping memberikan bau yang feminin




Bau Stay Fresh Body Sparkling Mist ni fresh dan sangat sesuai untuk korang pakai bila-bila masa je. Especially yang sukakan bau elegant tapi at the same time nak bau yang sweet juga. Body mist ni tak sticky so memang sangat recomment spray body mist masa lepas mandi and bau dia pun akan jadi tahan lebih lama. Packaging dia yang compact dan ringan ni buat Iza senang nak bawa ke mana-mana body mist ni. Sumbat je dalam handbag, habis cerita. Agak-agak nak rasa fresh, spray kan je.


Body mist lover, korang patut cuba Stay Fresh Body Sparkling Mist ni. Korang boleh dapatkan sini:

 Website: Althea.kr
Harga: RM 35.00


Thanks for reading. Till we meet again.

Assalamualaikum.

* * *

(Disclaimer: The product was sponsored by Althea for Althea Angels.)

  • Share:

You Might Also Like

17 comments

  1. Boleh tak Rawlins gunakan mist ini untuk spray my bedroom, every single night sebelum masuk tidur?
    Memang nyaman dan tenang je tidur bertemankan wangian nie.

    ReplyDelete
  2. Have heard about this Althea mist for such a long time. It has been proven to be really good and the fragrant is really cozy for the everyone. :)

    ReplyDelete
  3. wow i suke gambo u cantik!! btw harga berpatutan sgt ! bole try nnt usha kat althea ni :)

    ReplyDelete
  4. waa key ingredients nya rose water, mesti best kan bau mist nii! qeela suka betul beauty product yg ada rose base ni, so far mostly yg qeela try ada rose base mesti best2 hehe. nnt nk tgk2 lah item ni

    ReplyDelete
  5. I love the spray mist. The smells super awesome refreshing. If u go outdoor memang best spray ni.

    ReplyDelete
  6. Kita kalau ada spray macam ni memang akan suka sembur kat badan biar bau tu lekat dan tahan lama hehehehe mesti wangikan kita orang lelaki suka yang bau keras sikit..

    ReplyDelete
  7. Mist ni penyelamat tau. Dia soft skit dari perfume. Kalau spray masa lepas lemuih busy keje sana sini. Maka, spray la mist. Bau segar dan orang sekeliling pun selesa.

    ReplyDelete
  8. Harga berpatutan..yang penting klu buat kita selesa dan orang sekeliling pun selesa...bolelah mencubanyakan..

    ReplyDelete
  9. Suka bau stay fresh body mist ni harga pun berpatutan. Ada lagi stok kat rumah tak habia lagi. Mula mula sembur baunya macam kuat sikit tapi lama lama lembut je bau

    ReplyDelete
  10. Heiii fav kita tau.. lepas mandi je mesti sembur dekat badan. Lagi rasa fresh dan segar je.. bau pun wangi. Stock mmg ada je kat rumah sbb xleh miss baunya..

    ReplyDelete
  11. Wow. Ramai review best produk ni. Boleh cari lepas ni. Harga pun berpatutan. Mesti wangi ja sepanjang masa kan.

    ReplyDelete
  12. I really like body mist because I like to smell good whole day. This body mist looks good and the price is cheap too.

    ReplyDelete
  13. memang suka body mist althea ni..bau dia sedap sanagt..lepas mandi mesti akan sembur punya..arhhh tenang je..hehee..

    ReplyDelete
  14. Kawan saya suka bau Althea body mist ni, dah bagitau boleh beli melalui Althea website. Terus kirim dari Korea tu.

    ReplyDelete
  15. i pun ada satu .. memang standby lepas siap sblm nak keluar mesti spray satu kali . jadi nak keluar pun fresh dan wangi

    ReplyDelete
  16. Alamak..baca review kat sini, rasa macam nak beli jugak 1.. Dok terbayangkan bau dia mesti sedap je kan. Sebab bau bunga bungaan kan..

    ReplyDelete
  17. fav mist.lepas mandi confirm sparay sebab bau dia sedap.wangi seharian.dah nak habis ni kena ready botol baru

    ReplyDelete