Lip & Co - Pelancaran Lip Lustre Untuk Kempen #MyKindofBeauty

By Izaramli - December 23, 2019

Assalamualaikum

Hello readers! Hari ni Iza nak share dengan korang satu campaign yang bagi Iza sangat bagus sambil membeli sambil bagi sumbangan untuk badan-badan tertentu which is campaign #MyKindofBeauty dari Lip & Co. Iza dapat jemputan untuk attend pelancaran campaign ni bersama dengan produk Lip Lustre yang dorang baru je keluarkan bersempena campaign tu jugak.


KEMPEN #MYKINDOFBEAUTY

Kempen ni sebenarnya bersempena dengan World Kindness Day yang berlangsung pada 13 November setiap tahun. Bagi Lip & Co. tak semestinya kita perlu raikannya hanya satu hari setahaun sedangkan kita boleh je buat baik setiap hari. Zaman moden sekarang ni banyak kita dengar berita orang muda selalu alami axiety attacks dan masalah kesihatan mental. Ni boleh sebabkan berlakunya depression dan mula rasa nak bunuh diri. Selain tu jugak banyak dah sangat kes benci-membenci, diskriminasi dan jenayah lain berlaku sekarang ni. Dengan tu Lip & Co. ambil peluang ni untuk wujudkan kesedaran tentang kindness, empathy and gratitude.

Talk Session With Panelist
Bersempena kempen ni, Lip & Co. telah collab dengan beberapa inspiring individuals untuk sebarkan kempan dengan meraka kongsikan pendapat mereka berkaitan topik ni. Antara yang terlibat ialah Datin Paduka Marina Mahathir (Malaysian Activist), Kelvin Tan  (Founder of Lip & Co.), Anuja & Thanuja Ananthan (Celebrity Twins), Choo Mei Sze (Youth Ambassador of National Cancer Society of Malaysia), Hishiko Woo (YouTuber & Tattoo Artist), Jeffrey Yeo & Aaron Chin (Film Director & Photographer/Founders of Awesome Studios), Joanne Kam (Stand-up Comedian), Mandy Chen (Actress & TV Host), Nandini Balakrishnan (Writer & Video Producer), Nisha Ayub (Co-founder of SEED Malaysia) Rain Tam (Award-winning Hairstylist), Steven Sunny (International Celebrity Makeup Artis).

With all inspiring individuals
Dengan adanya kempen macam ni, harapnya ada kesedaran tentang betapa pentingnya peranan kita untuk jadi lebih baik dengan orang sekeliling untuk elakkan perkara yang tak elok berlaku. Kadang-kadang kita tak sedar kata-kata kita pun boleh buat orang lain rasa depression. So be kind ya everybody. Tak susah pun nak buat baik ni. We all can do it.



Untuk kempen ni jugak Lip & Co. ada lancarkan produk terbaru mereka which is limited edition Lip & Co. Universal Lip Lustre 4-in-1 Luxe Lip Treatment. Packaging dia memang superb and lip treatment ni diperbuat dengan lip-loving botanicals seperti Moringa Extract dan Red Sea Algae untuk memulih, melembap dan mencerahkan bibir. Lip Lustre ni memang sangat sesuai untuk meraka yang ada masalah bibir kusam, kering dan mengelupas. Lebih menarik lagi, setiap pemakai akan dapat shade sendiri dengan adanya mood-pigment technology yang dorang gunakan pada Lip Lustre ni.



Memandangkan Lip Lustre ni limited edition so Lip & Co. hanya produce 900 unit je dan korang boleh personalisation lagi Lip Lustre ni which korang boleh engrave nama dekat casing dia and ni buatkan Lip Lustre ni sangat sesuai untuk jadikan hadiah. Harga Lip Lustre ni hanya RM149.00 dan setiap pembelian korang tu, sebahagiannya akan Lip & Co. salurkan pada Befrienders KL dan Seed Malaysia. Bagus kan? Beli sambil buat sumbangan.

With Founder Lip & Co.
Anyway untuk korang dapatkan maklumat lanjut tentang kempen ni atau tentang Lip Lustre tu sendiri, korang boleh check out link dekat bawah ni. Anyway, korang patut check out jugak video-video yang Lip & Co. keluarkan untuk kempen ni jugak tau.

Website

Instagram

Facebook

Thanks for reading. Till we meet again.

Assalamualaikum.

* * *

(Disclaimer: The event was held at Tavern 13 Restaurant & Bar & Tavern in the Sky by Lip & Co.)

  • Share:

You Might Also Like

10 comments

  1. Satu projek yg bagus untuk komuniti dan sambil tu boleh usha lipstick terbaharu produk ni. Nampak menarik.

    ReplyDelete
  2. Dah lama tak pergi beauty event. barang make-up dah nak habis. Hehe. Sokong apa yang Lip & Co. buat dengan menganjurkan event ni utk awareness dan empathy.

    ReplyDelete
  3. Bagus diadakan kempen macam ni. Sis sokong sgt. Lipstik pun nampak menarik. Bab alat makeup ni memang sis suka le sesangat

    ReplyDelete
  4. Wah seronoklah dapat datang event pelancaran dan cuba produk baru, nampak menarik jer liptics tu bolehlah cuba nanti.

    ReplyDelete
  5. wuuu lipstick baru. tiap dalam bag wanita. wajib ada lipstick ok. at least 3 warna berlainan. Cenggitu. Nanti nak tengok koleksi mereka. Berkenan warna nude. hehe

    ReplyDelete
  6. Tengok sis tulis depression th, risau pula dkt diri kalau berlaku. Harap2 semua yg depress, segera dptkn nasihat pakar

    ReplyDelete
  7. tahniah, bagus ada kempen macam ni. lipstik pun menariklah, nanti boleh tengok collection ni

    ReplyDelete
  8. cantik-cantik warna pilihan lipstik ni....bagus ada kempen-kempen cm ni...dpt promosikan produk dengan meluas..

    ReplyDelete
  9. Usaha yang sangat bagus. Sambil membeli kita membantu sedikit sebanyak.

    ReplyDelete