Jom Sertai Cabutan Bertuah Vit's Musim Kedua!

By Izaramli - October 26, 2020

Assalamualaikum!

Hello readers! Hari ni Iza nak share dengan korang jenama mi segara yang jadi fav Iza lately ni. Kalau korang ingat Iza pernah share tentang Vit's dekat sini. Baru-baru ni Vit's ada umumkan untuk buat cabutan bertuah kali kedua! Sebelum ni Vit's ada buat cabutan bertuah dengan kolaborasi bersama AEON iaitu program VIT'S AEON CABUTAN BERTUAH yang berlansung dari 13 Ogos hingga 16 September 2020 dan mendapat sambutan hangat dengan pemenang seramai 54 orang. Cara nak sertai pun senang je, which korang just beli produk Vit's dekat mana-mana pasaraya AEON dan imbas kod yang ada pada paket. Nombor yang bertuah akan dicabut secara live di Facebook Vit's pada setiap Khamis pukul 12 tengahari.

CABUTAN BERTUAH VIT'S MUSIM KEDUA


Pada yang terlepas dengan cabutan bertuah sebelum ni korang jangan risau sebab Vit's sekali lagi lancarkan program cabutan bertuah ni untuk musim kedua! VIT'S EXCLUSIVE LUCKY DRAW ni akan bersiaran langsung pada waktu sama jugak iaitu pada setiap Khamis jam 12 tengahari di Facebook Page Vit's. Cara nak sertai pun sangat senang. Korang just follow steps dekat bawah ni:
  1. Dapatkan produk 2 pek Vit's Italian Mi Goreng Bolognese dan Aglio Olio di pasaraya terdekat atau secara online
  2. Scan QR code untuk sertai cabutan bertuah
  3. Isi maklumat di dalam borang tersebut 
  4. Nyatakan 5 angka bertuah 
  5. Masukkan resit pembelian 2 produk VIT'S ITALIAN MI GORENG
  6. Nantikan setiap Khamis di facebook live untuk undian secara live
Senang je kan? Hadiah kali ni pun menarik jugak tau antaranya:

Grand Prize: 
Vespa Sprint 150

1st Prize: 
Iphone 11 Pro Max / Samsung Galaxy Z Flip

2nd Prize:
Nintendo Switch / Realme 6 Pro

3rd Prize:
Buffalo Pro Chef Plus Air Fryer / Toros 6L Pressure Cooker

Consolation Prize:
MiGor Facemask + Vit’s Italian Mi Goreng Series

VIT'S ITALIAN MI GORENG


Korang patut join tau cabutan bertuah musim kedua ni. Beli Vit's Italian Mi Goreng yang terdiri daripada Vit's Italian Mi Goreng Bolognese dan Vit's Italian Mi Goreng Aglio Olio memang tak rugi. Iza dah rasa dua-dua mi goreng ni and memang sedap. Korang boleh masak mi goreng ni dengan cara biasa masak mi goreng segara atau korang boleh follow step masakan yang ada pada belakang paket mi goreng tu.


Antara dua mi goreng tu personal fav Iza ialah Mi Goreng Bolognese sebab Iza memang suka spaghetti bolognese and rasa dia memang sama la. Rasa masam-masam tomato yang sedap lepas tu add on pulak ayam cincang. Memang sedap!


Husband Iza pulak suka yang Mi Goreng Aglio Olio. Rasa dia ada sikit pedas and mix pulak dengan bawang putih, memang terangkat. Kalau korang sukan rasa Italian yang pedas and tak masam memang boleg try Mi Goreng Aglio Olio ni.

So korang jangan lepaskan peluang untuk join cabutan bertuah ni tau. Cabutan bertuah ni akan berlangsung sehingga 26 November 2020 ni. Masih sempat nak join setiap minggu. Good luck! Untuk maklumat lanjut korang boleh tekan link dekat bawah ni:

Website

Instagram

Facebook

Thanks for reading. Till we meet again.

Assalamualaikum.

  • Share:

You Might Also Like

12 comments

  1. Wow..ada cabutan bertuah kali kedua. Betul-betul nak kongsi rezeki Vits ni.

    Boleh la cuba nasib. Mana tahu ada rezeki 😊

    ReplyDelete
  2. Italian mee goreng sounds funny when you hear it for the first time, but it's an interesting concept, I think. Very innovative and clever mix of Western and Asian.

    ReplyDelete
  3. Yang penting LH nak makan mee dia 😋. Hadiah tu nak juga tapi lagi penting makan. Haha

    ReplyDelete
  4. Ingat nak join juga.. mana tahi ada rezeki menang vesoa kihkih.. byk hadiah menarik ditawarkan.. mmg best dan Berbaloi

    ReplyDelete
  5. Semalam nak pi aeon beli, boleh lupa adeiii... nnampak yang alio tu macam sedap nauuu... boleh laa cari lagi, kot mana tau rezeki kan..

    ReplyDelete
  6. Yay, good luck to all participants. BTW the new Vit's Italian Mi Goreng Bolognese dan Aglio Olio looks so delicious. I will try it one day

    ReplyDelete
  7. Tak pernh makna mee vits ni. Nak kene cari.. Nak join contest ni.. Mana tau rezeki kan. Ehhehe

    ReplyDelete
  8. Pakcik monang motor hehehehe nak join nak menang tapi kita susah memang tak pernah bertuah hehehehe tak apa lah kita beli mee Vits lah boleh makan-makan hehehehe...

    ReplyDelete
  9. Wahh boleh menang iphone laaa.. Vespa pun menarik juga. Mana taw rezeki kan.. Okay kena g beli ni... Flavor pun unik jer...

    ReplyDelete
  10. Menariknya hadiah dia. Cara nak sertai pun mudah sangat. Sambil beli sambil join contest.nak beli lah juga mi goreng Vits ni.

    ReplyDelete
  11. Sedapnya iza masak ni! Hadiah pun menarik. Mouse mommy pun nak try luck jugak!

    ReplyDelete
  12. Tak pernah rasa plak.. nanti nak try ar.. lagi best kalau menang lucky draw.... huhu...

    ReplyDelete