Selamat Ke Tak Ambil Produk Leedee Ni?

By Izaramli - July 03, 2021

Assalamualaikum!

Hello reader. Macam mana duduk rumah? Makan tak berhenti ke tu? Haa. Sama la kita. Duduk rumah ni memang bahaya betul sebab dapur dekat je. Sikit-sikit nak ke dapur tengok makanan dalam peti ais. Tak pun asyik nak memasak je kejenya. Ni boleh jadi punca berat badan naik ni. Haa. Tapi korang jangan risau sebab Iza nak share dengan korang produk untuk kekal slim daripada Leedee.


LEEDEE PRODUK TEMPATAN


Korang pernah dengar ke pasal Leedee ni? Sebenarnya Leedee adalah produk makanan tambahan keluaran Nadd Empire Sdn Bhd. Ada dua jenis iaitu Leedee Pineapple dan Leedee Tox Peach yang keduanya boleh membantu untuk menurunkan berat badan.


BAHAYA TAK LEEDEE?


Bila dengar produk yang boleh kurus ni mesti orang akan risau. Selamat ke nak consume produk macam ni? Ok, first thing first Leedee ni bukan ubat kurus tau. Leedee adalah makanan tambahan untuk bantu turunkan berat badan. Leedee pun ada surat BKKM which bawah Pengkelasan Makanan dan bukan bawah  ubat-ubatan yang perlu daftar sebagai ubat. 



Selain dari tu, Leedee juga dah dapat kelulusan Ujian Makmal dari Malaysia dan juga Singapura (ALS) ynag menunjukkan Leedee ni bebas dari bahan terlarang Sibutramine. Jadi, korang tak perlu la risau nak consume Leedee ni tau.


LEEDEE PINEAPPLE


Bahan Utama

Dalam Leedee Pineapple ni terdapat Jus Nenas Brazil dan Manga Afrika sebagai bahan utama bersama campuran makanan Raspberry Ketone, Hoodia, Garcinia, dan fructose yang dikenali sebagai gula buah kerana ia terdapat dalam banyak buah-buahan.


Kelebihan Leedee Pineapple

Dengan amalkan Leedee Pineapple ni, boleh bantu membakar lemak enam kali dibahagian perut, peha dan lengan. Ini disebabkan dari Jus Nenas Brazil, Mangga Afrika, Raspberry Ketone dan juga Hoodia yang berfungsi untuk bakar lemak. Selain tu, Jus Nenas Brazil kaya dengan Vitamin C yang boleh mencantikkan kulit. Dengan Leedee Pineapple ni, korang boleh kawal selera makan dan korang rasa sentiasa kenyang dan bertanaga. Jadi tak perlu nak bersenam bersungguh sangat pun tak apa which sangat sesuai untuk orang yang busy tak sempat nak bersenam. Bila rasa sentiasa kenyang, korang pun tak perlu juga untuk diet yang melampu sampai nak pengsan tu.


Cara Makan

Leedee Pineapple ni datang dalam betuk serbuk, jadi ada dua cara nak makan. Sama ada korang nak makan dengan cara kemam terus serbuk Leedee Pineapple macam kemam gula-gula or korang boleh juga bancuh dengan 150ml air. Kalau Iza suka bancuh sejuk-sejuk. Sedap minum. 


Pastikan korang ambil Leedee Pineapple ni waktu pagi 30 minit sebelum korang makan. Kalau korang ada gastrik, boleh ambil 30 minit selepas makan ok? Dah consume Leedee Pineapple, korang kena la minum air sekurang-kurangnya 2 liter untuk bantu proses memecahkan lemak. Seeloknya kurangkan minum minumam berkafein dan berais juga. Kalau rasa lapar juga, makan kerap tapi dalam kuantiti yang sikit dan paling penting pastikan korang cukup tidur.


LEEDEE TOX PEACH


Bahan Utama

Leedee Tox Peach pula adalah makanan tambahan yang berasaskan Jus Buah Pic, Markisa dan Pir sebagai bahan utama bersama campuran Vitamin C, Guarana Seed, Flaxseed, Aloe Vera, Oat Fiber, L-Cysteine dan Soluble Corn Fiber. 


Kelebihan Leedee Tox Peach

Bahan-bahan yang digunakan dalam Leedee Tox Peach ni sangat membantu untuk melawaskan perut. Jadi kalau korang ada masalah sembelit, Leedee Tox Peach ni memang sesuai untuk korang juga dan sekaligus boleh mengurangkan berat badan. Bila dah lawas, toksin dalam badan pun akan turut sama berkurang. Selain tu, badan akan rasa lebih cergas dan paling best sebab ada Vitamin C yang dalam masa sama boleh mencantikkan kulit juga. Walaupun Leedee Tox Peach ni melawaskan, tapi korang jangan risau sebab produk ni tak akan buat korang asyik nak ke tandas je.


Cara Makan

Leedee Tox Peach ni paling senang nak consume sebab datang dalam bentuk sachet yang boleh terus minum macam tu je. Boleh ambil waktu malam sebelum tidur dan sangat recommended untuk simpan dalam peti ais sebab minum sejuk lagi sedap. 


Kalau korang ada masalah sembelit, boleh consume satu sachet setiap hari atau dua kali sehari (bergantung pada keperluan setiap badan). Tapi kalau korang tak ada masalah sembelit, korang boleh consume separuh dan ambil dua atau tiga kali sehari. Pastikan minum banyak air tau untuk bantu proses pembakaran lemak.


DEKAT MANA NAK BELI?


Korang boleh dapatkan Leedee Pineapple dengan harga RM89.00(sm) RM92(ss) dan Leedee Tox Peach dengan harga RM79(sm) RM82(ss). Kedua-dua produk korang boleh dapatkan melalui talian atau ejen sah Leedee. Untuk maklumat lanjut korang boleh refer link dekat bawah:

Website

Instagram

Facebook

Thanks for reading. Till we meet again.

Assalamualaikum.

  • Share:

You Might Also Like

22 comments

  1. Sally pun mmg puas hati sgt guna Leedee neh...tak menyesal la cuba!

    ReplyDelete
  2. Best ni, dah la ada approval kan

    ReplyDelete
  3. Let's slim dgn leedee. Nice product. I pun kat rumah asyik makan je ni..

    ReplyDelete
  4. nk slim gak la.. hehe.. kite suka produk utm slim ni..

    ReplyDelete
  5. senang la produk macam ni terus minom tk yah bancuh2..hihihi..mmm dlm setiap kotak tu ada berapa ye?

    ReplyDelete
  6. Senang dah nak turunkan berat badan dengan leedee ni. Yang penting selamat diminum.

    ReplyDelete
  7. Nampak member amik leedee ni.. Memg berkesan. Siapa na kurus boleh cuba. Peach tu baru nampak.. Sedp pulak tgk.. Buang detox badan

    ReplyDelete
  8. Kita pestime tahu pasal Leedee nie tau.. mmg banyak manfaat dia.. boleh la bantu kita yg duduk rumah kje makan je.. berat dah naik.. kalau nk turun kne amalkan Leedee nie la kan..

    ReplyDelete
  9. suka tengok packaging dia, cantik walaupun nampak simple. kalau nak kurus badan boleh cuba produk ni :)

    ReplyDelete
  10. Sis dah tembam dah ni sejak dok umah..nk cuba gak lah

    ReplyDelete
  11. Ok. Disebabkan penggemar nenas, maka Rawlins rasa nak try nenas. Bila baca banyak betul manfaat dia tu, memang terus teringin nak nenas.

    ReplyDelete
  12. this detox supplement seems so good to add to my routine, nak try juga. cheers, siennylovesdrawing

    ReplyDelete
  13. Menarik la produk ni.. sebab ianya berasaakan buah nenas kan.. mesti sedap

    ReplyDelete
  14. omg cantik giler packaging dia. rasa nk cuba plak ni, looks super healthy too

    ReplyDelete
  15. Pestime dengar produk ni, dan ramai pulak review kata bagus yaa.. tapi kalau nanas memang bagus untuk penghadaman.. nanti nak survey laaa

    ReplyDelete
  16. Comella packaging toxpeach tu. Berkenan tengok. Senang je nak consume kan

    ReplyDelete
  17. Kalau dah ada approval KKM memang tak yah ragu dah memang selamat

    ReplyDelete
  18. tak cuba lagi. nanti nak try lah. thanks sharing Iza. suka packaging yer nampak cun jer..

    ReplyDelete
  19. Produk ni ramai juga review. Katanya best. Akak tertarik tengok bungkusan dia comel betul. Nanti nak cuba lah. Tq share!

    ReplyDelete
  20. Selalunya ada yang teragak-agak untuk consume kerana tak pasti dengan keselamatan namun artikel seperti ini banyak membantu.

    ReplyDelete
  21. I also like this leedee pineapple and tox peach, sedap & effective.

    ReplyDelete
  22. I've seen so many people using this, can't wait to try.

    ReplyDelete