Main Game Online Di CulinarySchools.Org

By Izaramli - January 19, 2022

Assalamualaikum.

Hello readers! Hari ni Iza nak share dengan korang website main game online lagi dan semestinya PERCUMA di culinaryschools.org . Mesti korang pelik kan? Culinary Schools punya website pun ada game juga? Eh! Mestilah ada and mostly game dekat sini semuanya berkaitan memasak dan makanan. Haa! Siapa yang suka game macam ni? Confirm ramai yang suka punya la. Tapi sebelum tu, Iza share dulu tentang website culinaryschools.org ni.


CULINARYSCHOOLS.ORG

Dekat website ni sebenarnya kongsi semuanya berkaitan kulinari, institusi yang menawarkan kursus kulinari, jurusan apa yang sesuai dengan kulinari, perbezaan ijazah untuk jurusan kulinari dan pekerjaan yang berkaitan dengan kulinari. Kalau korang ada cita-cita untuk belajar kulinari memang sangat recommended untuk korang pergi ke culinaryschools.org ni tau.


Kalau korang bukan nak belajar kulinari pun, korang akan rasa website ni sangat berguna sebab dekat website ni ada kalkulator yang korang mungkin perlukan tanpa korang perlu donwload apa-apa apps pun. Korang boleh juga guna tip kalkulator dan beberapa tools yang berguna juga seperti measurement conversion, tools untuk pantau weightloss, tools untuk kira body fat dan tools untuk kira kalori yang korang burn bila workout. Tapi apa yang paling best bila ada game online FREE korang boleh main dekat website ni. Defenitely favourite Iza la.

GAME ONLINE PERCUMA DI CULINARYSCHOOLS.ORG

Kalau nak ikutkan senarai game online yang ada dekat culinary.org ni memang banyak sangat. Banyak game yang simple anak-anak pun boleh main dekat sini. Semuanya berkaitan makanan. Tapi untuk korang Iza nak share most favourite game yang Iza main dekat website culinaryschools.org ni. 


The Boiled Egg

Game ni memang best tapi perlukan kecekapan korang untuk main. Game ni simple je sebenarnya, korang cuma perlu masak telur ikut kriteria yang dia nak which korang kena control temperature api tu. Haaa. Macam senang kan? Memang pun tapi bila dah start lebih 3 telur kena jaga dengan kriteria yang berbeza jadi mencabar kat situ. Pastu semua kena cepat. 


Burger Maker

Kalau korang suka game memasak yang kena sediakan bahan tu mesti korang akan suka game ni juga. Cumanya yang ni cuma perlukan korang untuk sediakan burger je ikut order yang diberi dan semestinya korang kena buat dengan cepat ikut masa yang dah ditetapkan. Best!


Apple & Onion Beats Battle

Iza memang suka main game yang kena ikut movement macam game Apple & Onion Beats Battle ni. Game dia senang je, korang just kena ikut step yang dia tunjuk je which korang kena tekan button atas, bawah, kiri and kanan. Haa. Tapi kena ikut la timing yang betul. Memang layan.


Waffle

Word search ni memang game yang paling senang nak main and score. Kalau korang suka game macam ni korang boleh try main game Waffle ni. Yang bestnya korang boleh buat perkataan dari arah mana-mana pun as long as masih bersambung. Lagi la banyak perkataan boleh buat.


Popcorn Master

Main game ni memang santai je sebab senang sangat tapi layan habis bila main. Game Popcorn Master ni korang kena penuhkan bekas dengan popcorn ikut level dia and make sure popcorn tak tumpah. Setiap kali korang next level, korang akan ada chances untuk tukar shape bekas yang lain. Simple kan?


Spice Quest

Yang ni agak menguji minda sikit. Kalau korang main game Spice Quest ni korang kena fikir kat mana nak letak bomb supaya ada jalan untuk lalu sampai ke gold pot. Dia punya challenge bila ada dindin batu yang tak boleh pecahkan and bomb yang korang ada tu sangat limited. 


MAKLUMAT LANJUT


So lepas ni kalau korang nak tau banyak infor kulinari dah boleh terus pergi sini sambil-sambil tu boleh main game free juga. Untuk maklumat lanjut korang boleh terus klik link dekat bawah ni:

  • Share:

You Might Also Like

7 comments

  1. Jarang² main game.. tapi game ni nampak menarik

    ReplyDelete
  2. byk jenis game dia jugak ekk...Sally sbnrnya prefer lagi game gini kalau main game yg stress kena fikir, jd serabut ...

    ReplyDelete
  3. wah..syok main games macam ni..dlu main games apa ntah..siap ada cafe sendiri lagi..haha..skarang mcm mls plk nak main games..:)

    ReplyDelete
  4. kalau main game masak-masak ni memang layan kan Iza...dalam dok layan tu takut kat dapur tak sempat nak masak, anak dah lapar..hahaha

    ReplyDelete
  5. Best lah game kat sini.. ada yang comel comel pulak tuh.. Hehe

    ReplyDelete
  6. game macamni mak budak pun boleh leka

    ReplyDelete
  7. Bestnyaaa, fifah dah lah memang suka main gamę masak2 ni! Tinggal xde masa je! boleh try bila free anti :)

    ReplyDelete