Raikan Tahun Baru Bersama Vit’s Italian Mi Goreng Baru

Assalamualaikum.

Hello readers! SELAMAT TAHUN BARU! Walaupun lambat sikit Iza wish tapi still kita masih baru dalam tahun baru ni. How’s your new year? Iza? Macam-macam terjadi sebelum masuk tahun baru tapi tu Iza akan cerita kemudian. Hari ni Iza nak share dengan korang produk terbaru dari Vit’s.


Untuk yang belum tahu, Vit Makanan (Kuala Lumpur) Sdn Bhd bermula sebagai food trading company pada tahun 1975 dan menceburi industri mi segera. Dengan berkembangnya syarikat bersama dengan orang-orang yang tepat, kebolehan dan sumber yang baik menjadikan Vit Makanan world’s preferred noodle expert dengan global standard dari segi nilai nutrisi, kualiti dan servis.

Masuk tahun baru ni apa kata kita cuba sesuatu yang baru. Kali ni Vit’s memperkenalkan mi segera terbaru iaitu siri Italian yang semestinya akan level up craving korang terhadap mi segera. Apa yang uniknya siri Italian ni? Haaa. Korang mesti excited punya.


Kalau sebelum ni korang pernah baca Iza share tentang siri Italian dari Vit’s ni mesti korang tau yang Vit’s ada Vit’s Italian Mi Goreng Aglio Olio yang sedap. Aglio Olio ni adalah Italian pasta tradisional dari Naples, Italy. Kebiasaanya akan dimasak hanya dengan olive oil dan bawang putih. Kalau korang suka Aglio Olio, korang memang patut cuba Vit’s Italian Mi Goreng Aglio Olio.

Kalau korang prefer pasta yang tomato-based, Vit’s ada flavor Bolognese. Diperbuat dari tomato segar, bawang putih dan herba, Vit’s Italian Mi Goreng Bolognese ni semestinya menjadi kegemaran anak-anak dan jugak ornag dewasa. Even Iza pun suka yang ni.


Selain tu, Vit’s memperkenalkan produk terbaru dalam siri Italian iaitu Vit’s Italian Mi Goreng Carbonara yang diperbuat dari cheese, chicken ham, butter, chili flakes dan krim menambahkan lagi aura masakan Itali. Rasa yang sedap seperti di Itali gitu dan semestinya Vit’s Italian Mi Goreng Carbonara bebas dari preservatives dan artificial colors.


Untuk penggemar makanan Itali, korang patut cuba siri Italian ni dan paling peting korang tak perlu nak sediakan bahan terlalu banyak untuk rasa masakan Itali. Hanya denga beberapa langkah mudah korang dah boleh sediakan masakan Itali di rumah.

Harga pun sangat bebaloi untuk rasa yang sangat sedap. Kalau korang nak cuba, korang boleh dapatkan Vit’s Italian Mi Goreng dekat Shopee dan Lazada dengan harga promo RM5.95. Ataupun korang boleh juga beli di pasaraya Aeon dan juga Giant. Jangan lepaskan peluang ni. Pergi dapatkan sekarang ok?

Shopee

Lazada

Thanks for reading. Till we meet again.

Assalamualaikum.

Comments

  1. banyak kali usha dekat rak supermarket tapi belum rasa nak cuba...hahahaha...kalau Iza dah review, mgkn boleh dipertimbangkan hehehe

    ReplyDelete
  2. sedappppp,...akak pun dah try semuanya dan cabonara tu jadi favorite utama

    ReplyDelete
  3. sedapnyaaa, kalo personal favourite I yg Bolognese tu, yg penting cpt dimasak, hehe

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts