Skip to main content

Posts

Featured

Custom Jersey Terus Dari Kilang Ohtshirt.com.my

Assalamualaikum. Hello readers! Ada tak di antara korang kat sini yang nak cari kilang custom jersey sublimation? Kilang printing baju yang boleh buat macam-macam jenis printing baju dengan harga murah, berkualiti serta boleh buat penghantaran ke seluruh malaysia?  Sekarang ni memang dah jadi trend dan kewajipan untuk tempah baju syarikat, baju kelab, baju aktiviti sukan, baju konvoi, baju family day dan banyak lagi la. Kalau di universiti boleh kata hampir setiap bulan akan buat baju untuk aktiviti kat universiti dan kolej. Baru nampak satu keunikkan dan kelainan kat situ kan? Oh! T-Shirt Perkhidmatan Printing All In-House Production Oh! T-Shirt ni kalau korang nak tau, semua penghasilan t-shirt adalah All in-house production . Maksudnya semua pengeluaran dikawal sepenuhnya oleh syarikat terus dari kilang sendiri dan bukannya sub atau hantar ke kilang lain ya. Jadi kualiti pastinya terjamin dan siap pada masa yang ditetapkan.  Untuk pengetahuan korang semua, Oh! T-Shirt ni berpengalam

Latest Posts

Rancangan Menyimpan Untuk Tahun 2023

Kempen Kembali ke Sekolah ‘Cerahi Kehidupan Bersama TOP’

Tak Lengkap Barangan Rumah Tanpa Carina

Sabun Mandian Parrot Botanicals Wangi Semerbak Satu Rumah

Cara Membuat Wajah Glowing - Skincare Routine Untuk Kulit Kombinasi Berminyak