Jom Kita Berjimat Dekat Marrybrown!

By Izaramli - October 02, 2019

Assalamualaikum! 

Hello readers! Hari ni Iza nak share dengan korang promo makan yang korang tak patut lepaskan which is Jimaat Jumaat di Marrybrown. 


Haaa? Apa yang jimat sangat tu kan? Actually, pada setiap Jumaat bermula dari 20 September hingga 1 November ni korang boleh dapatkan 5 ketul ayam goreng rangup dan 5 ketul nuget ayam dari harga RM 19.90 (RM21.10 termasuk cukai). 


Menarik kan? Kalau korang memang penggemar ayam, setakat 5 ketul ayam and 5 ketul nuget tu apa la sangat kan? Tapi kalau tak mampu, korang share je la dengan kawan or family korang. Boleh la berjimat dekat situ. Kenyang pun kenyang jugak. Kenyang perut kan senang hati.


So jangan tunggu lagi ok? Pergi singgah mana-mana Marrybrown berdekatan dengan korang KECUALI Marrybrown Genting Highlands, Sunway Lagoon dan semua lapangan terbang. Anyway, promo ni untuk yang makan di Marrybrown je tau. Pergi cepat sementara stok masih ada. 



Untuk maklumat lanjut korang boleh check out link dekat bawah ni: 

Website 

Facebook 

Instagram 

Thanks for reading. Till we meet again. 

Assalamualaikum.

  • Share:

You Might Also Like

13 comments

  1. Wah!!!!!!! Lazat nyer nampak ayam goreng tu. saya Dah lama x makan Marry Brown. Thank you for sharing the information about the promotion.

    ReplyDelete
  2. Kena bawa family lah ke MB hari Jumaat ni. Ayam goreng MB memang sedap!

    ReplyDelete
  3. tq for sharing... macam kebetulan pulak, anak baru sebut Marrybrown tadi,,, nampaknya kena bawa depa pi makan la ni.

    ReplyDelete
  4. Menarik la promo ni. Murah jugak harga 5 ketul ayam. Bolehlah try nanti

    ReplyDelete
  5. Lama lia tak makan marry brown tau. Tengok iza makan rasa lapar plak. Bole grab promo 5 ketul ayam & nugget ni cepat2 kan.

    ReplyDelete
  6. Wahhh... Bestnye dapat jimat dengan Marry Brown.. Jumaat esok boleh la LeYa ajak Mr. Otomen makan di Jimat Jumaat MB..hehe..

    ReplyDelete
  7. lama dah tak try MB. insyaAllah blh cuba

    ReplyDelete
  8. Marry Brown ni dulu kat KL x banyak dah kan. Tapi kat Penang byk lagi. Tapi skrg dah start naik balik kan. Best gak makan MB ni. Selalu gi kat Bukit Jambul dulu hehe

    ReplyDelete
  9. Bestnya makan ayam goreng Marrybrown ni. Dah la besar, rangup pulak tu. Harga pun murah dengan set jimat jumaat ni. Berbaloi!

    ReplyDelete
  10. Berbaloi nampaknya promo tu. okay baik, jom terjah Marry Brown!

    ReplyDelete
  11. Really been long time didnt patron marybrown d...
    Shall plan one dinner there...

    ReplyDelete
  12. memang puas makan ayam marry brown sebulan nih di hari jumaat
    hehe

    ReplyDelete